Stugor & Lägenheter i Hemavan

Välj datum att boka

Boka rum

Stugor & lägenheter

Hemavans Wärdshus förmedlar nyrenoverade 4-5 bädds stugor/lägenheter med självhushåll. Stugbyn ligger i direkt anslutning till Hemavans Wärdshus och du har nära till skidåkning samt vår härliga restaurang och bar.

Ni hyr lägenheten/stugan för självhushåll, om vi inte kommit överens om annat. Ni tar själv med lakan och handdukar, toalett- och hushållspapper, diskmedel, diskborste och annat som behövs i hushållet. Städutrustning finns i varje lägenhet eller stuga.

Stugor

Vi förmedlar nyrenoverade, privatägda stugor.

Stuga 4+1 bäddar Stuga för 4-5 personer i anslutning till Hemavans Wärdshus. 1 sovrum med våningssäng, 1 sovrum med 2 enkelsängar och allrum med bäddsoffa. Den här stugan har badrum med dusch och toalett. Allrum med litet kök samt matplats, kyl, frys, spis, ugn. Städutrustning, torkskåp, skidförråd finns. Det finns 10 stugor av denna kategori.

Rökning är ej tillåten i stugan. 

Husdjur är ej tillåtet utom i en specifik enhet.

Det går INTE att ställa ihop sängarna till en dubbelsäng.

Storstugan

Stuga 4+2 bäddar med bastu Stuga för 4-6 personer i anslutning till Hemavans Wärdshus. 1 sovrum med våningssäng, 1 sovrum med delbar dubbelsäng samt allrum med bäddsoffa. Den här stugan har badrum med dusch och WC samt egen bastu. Kök, matplats och vardagsrum. Kyl, frys, spis, ugn.  Städutrustning, torkskåp, skidförråd finns. Det finns 1 stuga av denna kategori.  Rökning är ej tillåten i stugan.  Det är ej tillåtet att medföra husdjur i denna stuga.

Lägenhet

Vi förmedlar nyrenoverade, privatägda lägenheter.

Lägenhet 3+1 bäddar Lägenhet för 3-4 personer i anslutning till Wärdshuset. 1 sovrum med 3 bäddar, allrum med bäddsoffa för 1 person. Alla lägenheter har badrum med dusch och WC. Kök med matplats, kyl, frys, spis med ugn. Städutrustning, torkskåp, skidförråd finns. Det finns 10 lägenheter av denna kategori.

Rökning är ej tillåten i lägenheten. 

Husdjur är ej tillåtet utom i en specifik enhet.

Det går INTE att ställa ihop sängarna till en dubbelsäng.